Mat..

Alla vet nog att mat inte är min grej att laga! Men att äta!

Jag gör alltid fel elr bränner maten! Men främst! Jag lagar mat när ja är hungrig! Att vänta 1 timme på maten funkar inte!

Men nu fan! Har jag gjort ett bra försök t att laga mat :) luktar svin gott ! Men känner inte att jag har för höga förhoppningar ;)

Hur är ni i köket?




Ed sheeran

Satt å lyssnade på en konsert v Ed sheeran, Då berättar han något utav det sötaste jag har hört i hela mitt liv.

Ed sheeran har skrivit en låt som heter '' kiss me ''  som du kan lyssna på lite längre ner i inlägget. Låten är till hans gud moder och hans gud fader, som har varit bästa vänner i flera år. Dom har gått igenom många förhållande som tyvärr inte gått så bra. Så efter flera år kom de fram till att dom skulle stå där för varandra istället.
Under en fest med familj och släkt gick hans gud far fram helt Random och friade  till gud morden ... Dom har varit bästa vänner i flera år men inte bara de! Utan kära i varandra med i flera år, men har inte vågat uttryck sina känslor för varandra ...

Så ed sheeran skrev denna låt till deras bröllop ;


 
Jag tycker ändå detta är rätt gulligt! Å min nästa tanke är, tänkt om det är många som är kära i sin bästa kompis? How knows!!

Har du varit det ?


PUSS & KRAM Din alexandra!



Berså igår

Igår blev de ett riktigt party!! Helt galet!

Jag å findus hade så sjukt skoj!


Men när vi då gick ifrån en krog och på vägen till berså möte vi ett gäng tiggare, som bestämt sig för att bilda camping mitt på en gräsmatta i centrala Göteborg ..

Frågan är hur länge dom är där!? Så kul är de definitivt inte när de kommer fram en tant å bah; ge mig pengar! Mina barn svälter ..

Å när man svarar; har inga pengar blir svaret; jo de har du på ditt kort, gå bort å ta ut?

... Oförskämt! Sedan ser de ut att döda mig när man svarar, du har faktiskt mer i din skål än vad jag har på mitt kort! Vill du inte dela med dig?

Men puss puss ikv blir de Niello




Party

Kvl! Rullar in med en helt underbar sak! Jo, party bitches!! Vi ses ute på avenyn ikv ;)




Bowling!

Dagen motion blev!!!!! BOWLING!

De känna lika jobbigt varje gång att pröva bowlingskor få jag brukar ha 34 :( snyft!

Tyvärr va ja inte kung p det idag!! Vem va fan?!
Vad brukar ni spela för?

Ha en kalas bra kvl! Ja å sötaste skall se på film :)




Mys!

Jag å världens bästa tjej myser med en smoothe :) i det blöta gbg vädret!

HA DEN BÄSTA SOMMAREN




Vad hände där!?

 
 
// Alexandra & Ester
 



ful header!

Ful header iknow! skall jobba på något nytt! mer avancerat! .. Men det tar ju sin lilla tid.
 
 



Vart har ja tagit vägen!?

Hej bloggen

Länge sedan sist! Ja, jag vet. Har gjort mycket bus nu på senaste tiden. Jag vet inte vart jag skall börja!

Vi kan ju börja med allt från början! och då börjar jag med Valborg:
 
Valborg firades helt eneklt med min bästa kompis Malin! fullt ös hela kvl. Så kul jag hade denna kvl Är oförglömligt! Tyvärr kommer jag inte ihåg så mycket så en helt del tekila var nog inblandat haha!
 
 
Men jag mins allt att de var en vinglig resa hem till Malin!  då jag, Patrik, Joakim och Malin fortsatte med fullt ös och efterfest!
 

Jag har även hunnit med att jobba på HBTQ-festivalen! Som var otroligt spännande och roligt! om jag bor kvar i Göteborg till sommaren kommer jag absolut göra om det.
 
 
Vad har jag gjort annars? jo, typ festat, festat och haft kul! JAG har träffat nya kompisar, som jag inte skulle byta bort för något!

 
Puss & kram! // er Alexandra!



14 år och gravid..

Hej! kolla runt lite på YT, lite sådär när man har tråkigt.
då hittade jag detta:
 
 
 
 
En tjej på 14 bast som är gravid. Det är ju faktiskt helt sjukt. Tänk på allt roligt man missar, som man skall göra när man är 14-18.

När du är 18 år och vill ut och festa som normal människor blir det ju ett problem
.. Då har du ett barn på 4 år som INTE kan vara ensam hemma. Man missar en stor de av sitt liv för att man har lite för bortom in i vuxenlivet.

Folk säger att barn, är de bästa man kan skaffa i livet, och det tror jag 110% på, men jag tycker man skall vara i rätt ålder. Vara i åldern då man är medveten om vilket ansvar man blir tvungen att ta, det är ingen hundvalp eller en ny docka utan det är e riktig bäbis som du inte riktigt kan bli av med. Skaffar man ett barn har man tekniskt sätt förändrat hela sitt liv. Som ung mamma vet man inte riktigt vad man har gett sig in på. Jag skulle aldrig få för mig att skaffa barn i dag, eller i det närmaste 5 kommande åren. Jag tror faktiskt inte ja kommer skaffa barn någon gång! Om det händer så händer de när jag är runt 30!  om de kommer att hända. Men procenten för det är sjukt liten!

Om jag skaffar barn så är det med någon jag älskar så sjukt mycket, så jag inte vet va jag skulle göra utan den personen. Det är endast den personen som kan få mig att ändra mig.