Visste ni?

Visste ni att många människor i USA köper STORA marker för att dela upp till hushålls bostäder. Dessvärre lever vild hästen på flera av dessa marker. Efter som att köparna inte vill ha hästen på dessa marker driver dem dessa vakra djur på olika sätt.

Oftas körs stor helekoptrar över hästarnas huvuden, detta skapar panik hos hästarna och dem springer då för livet. Hästarna blir då jagade in i stora behållare. Där dem är stressade och oroliga. Hästarna som har tur,  försöker nya ägare tämja. Men i 99% av alla hästar som fraktas hamnar på marknader där texas slakt hus köper upp dem för att tillvärka hamburgare.



Jag har istället den underbara synen att hästen skall få leva vilt. galoppera över ängar och gröna skogar. Leka och hoppa i solen, beta i det grönaste gräset.




Det kan hända alla...

Halt undelag gör så att en av 4 hästar i ett fyrspann trillar... Ser otroligt läskigt ut ... Men fint att alt slutar med att ett räddnings team får komma och hissa upp hästen på fötter.




Kommentar

Eva

Hej Alexandra. Varför rider du inte Naala mera? Såg så bra ut, och du klarade henne toppen. Mvh Eva .Naalas f.d ägare



Hej eva.

Dessvärre har Naala flyttat till en fodervärd. Där av rider jag inte henne för tillfället. Men kommer ta upp ridningen med henne möjletvis till hösten.

// Alexandra


BILDBOMB




Ojoj !!

Nu har det hänt mycket!! Vart skall jag börja!? JAg har både varit på bal och inhandlar student kläder.. Massa häst och nu till sommaren blir dte två hästar att motionera :) Turen är väll att häst nummer 2 ligger på väge hem från Celine :D Så et blir att se hur hon funkar på Söndag!

 

Jag var då på bal! och å här fin var jag... Så nu är det bara stundenten kvar.

Jag har även stora problem med skolan just nu! med hopp kan jag lösa detta annars så får jag otroliga problem. har ni med det svårt i skolan?

 

Sedan kanske min kompis skal ta en ny polle på foder :D!! Det skulle ju varit sjukt kul!

 

Men nu skall jag leka lite med min lillebror puss och kram <3

 

 






Jag vill ha en ponny i julklapp nästa år!!




Eric saade

Visste ni att jag ÄLSKAR eric saade? Jag har alla hans singlar + dem flesta singerade.

Min favorit låt är ju absolut denna:





Men denna var ju hel skön!



Idag!

Heej bloggen!

Idag blir det full rush att packa ihop allt man kan hitta för Loppisen näst nästa helg. samt åka till Allum för att hitta en vit känning.





FRÄÄÄCCCKK HÄST!!!



Ponnyn hoppar höghus och använder i flera fall FEL teknik och orkar inte lägga ut steget i dem första sekundrana. Men även om det är då HOPPAR ponnyn SJUUUKT fin och HÖGT!!


Ny häst!

Nu rider jag en ny häst!

Denna raringen!



Vill ni veta mer??