STALLET

 



Nu var de läng sedan !

Nu var det längesedan jag skrev något .. Om mig själv! om mitt liv och om celine!

Vad har hänt hos mig är nog mer att jag har gått vidare på Vuxenutbildningen.. Och kommer arbeta med HTLM filer, detta betyder nog som många vet att det kommer bli en Avancerad blogg design .. som jag kommer göra till slutprojekt i mitt ämne.. Mer än så riktigt har inte hänt. Jag var nära på att flytta till kalmar men stannade kvar i Göteborg.
 
Celine har tyvärr skadat knät.. Och där av kunde jag inte rid henne sist .. Men även har jag inte varit i stallet på mycket länge .. Det beror nog främst på att jag har lagt tid på annat i mitt liv än ridningen. Många tjejer gör tyvärr det, jag har mina perioder.

Tyvärr kommer jag inte rida celline så mycket mer till då jag kommer bli tvungen att byta häst till någon som bor närmare. Detta beror på att mitt busskort inte kommer kunna gälla ut till henne. Jag hoppas på att jag kommer få en liten ny utmaning som jag kan berätta om!
 
 
Jag blev 20 år nu för några veckor sedan!  I mina ögon var det typ Yay! Högre Csn bidrag :D  Systembolaget :D Men...  så kom jag rätt fort på när jag blev sjuk 3 dagar efter min födelsedag att de helt plötsligt var dyrt att bli sjuk! 500kr för någon som inte har pengar är mycket att betala för läkare och mediciner .. Tandläkare kostar med nu .. Du räknas inte som ungdom! för 2 veckor sedan kom jag undan med mycket utgifter och har aldrig riktigt behövt använda Rabattkortet för att vara student men nu är det kört! använder det så ofta jag kan ..
 
Sådant inser man inte fören det inträffar ..
Men jag hade den bästa födelsedagen måste jag säga, bowling, mat å utgång! med dom bästa runt omkring än! Att fylla 20 år å fira den var helt klart lyckat!
 
 
 
Puss & Kram er Alexandra