Kolla in FB

Satt nyss och kolla nyss in FB och såg en stor bild på två personen som jag inte kunde låta bli och läsa texten under.. Texten beskriver två personer som misshandla en labrador otroligt illa ... 

Texten lyder:'' En kusin till Åsa kör då paret & hunden till skogen där de först försöker köra över hunden men han hamnade mellan däcken under bilen.
Jimmy går då ut med en kniv o ska skära halsen av Laban men hunden lyckas vrida sig så Jimmy tappar greppet o snittet tar i ansiktet, 1 på halsen (ca:1,5 cm), 1 på kinden (ca:3 cm) och 1 rakt genom tungan (ca:1 cm). Hunden springer då iväg skadad och livrädd,då skriker Jimmy efter hunden att där kan du stanna och dö ditt jävla as, sen sätter dom sig i bilen o åker hem.''

Några som bodde i samma hus som kvinnan i paret vid namn Åsa blev riktigt oroliga när dom märkte att huden inte kom hem med Åsa  och bestämde sig för att leta efter den skadade Laben dagen efter. Efter mycket om och men hitta dom som tur hunden som togs till ett '' foster'' hem.

Men det värsta av det hela är att manen i förhållandet blev riktigt illa misshandlad och där av 3 personen där delvis även en katt som paret hade i ägo blev räddad. p.g.a detta får mannen 65.000kr i skadestånd och Åsa får 7 000 kr p.g.a hemfridsbrott ..

Den oroligt skadade labben fick dom endast böta 2 000 kr för ...

Här tycket jag det är lite underligt resonerat elr vad tycker ni? Visst att ta lagen i egna händer är inte det bästa! Något man inte skall göra. Men att skadeståndet ligger på 2 000kr för att misshandla en labe svårt är ju fel.
 
 
puss & kram!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback